0

Skutočne inteligentný Smart Home

A ruky preč od vypínačov ! Skutočne inteligentný Smart Home sa stará o to aby Vaše svetlá, kúrenie, tienenie aj zavlažovanie fungovali automaticky bez toho aby ste siahali po vypínačoch. Ale, aby ste vždy vedeli čo sa v dome práve deje a je jedno, kde sa práve nachádzate. Ponúkame Vám jedinečný bezdrôtový systém inteligentného domu Smart Home, ktorý nevyžaduje stavebné úpravy, búranie, sekanie a jednoducho sa dá nainštalovať aj do existujúcich objektov. Dokonca ani pôvodné vypínače nie je potrebné vymeniť. Ak hľadáte riešenie na automatizáciu rodinného domu alebo bytu, práve ste ho našli.

Žiadne stavebné úpravy, búranie, vŕtanie

Nakoľko komunikácia prvkov systému je bezdrôtová, nie sú potrebné stavebné úpravy, nie je potrebné dodatočné ťahanie káblov, búrať a vŕtať, môžete mať tento systém funkčný už za pár dní.

Pozrite si, čo všetko je možné v inteligentnom Smart home ovládať/riadiť

Smart osvetlenie

S inteligentným svietením dokážete v okamihu vykúzliť čarovnú atmosféru a ešte omnoho viac..

Smart zónové kúrenie

Zónová regulácia kúrenia šetrí až 27% nákladov a zabezpečí teplo iba tam kde práve treba

Smart tienenie

Súkromie, pohodlie a príjemnú atmosféru Vám tienenie vytvorí kedy len budete potrebovať

Smart zavlažovanie

Zavlažovať len vtedy ak je potreba, tam kde je potreba a toľko, koľko je potreba, podľa povetenostných podmienok

Smart hotel

Zónová regulácia kúrenia v hoteloch a reštauráciách. Ovládajte teplotu v každej izbe individuálne

Bezpečnosť

Systém stráži Vaše bezpečie a chráni Vás a Vašu rodinu 24 hodín denne a 7 dní v týždni

Prečo je dobré mať Smart Home? Je to potrebné?

Nie je to potrebné. Všetko dokážete určite ovládať aj manuálne. Zapínať svetlá, nastavovať si teplotu, riadiť klimatizáciu, otvárať si diaľkovým ovládačom brány alebo žalúzie a rolety. ALE, musíte na to myslieť a urobiť množstvo krokov aby ste to dosiahli. Práve systém Smart Home Vám uľahčí užívanie si všetkých vymožeností, ktoré dnes automatizácia ponúka bez toho aby ste potrebovali manuálne zasahovať. A hlavne nemusíte na to myslieť a môžete sa venovať dôležitejším činnostiam. Smart home systém Vám pri odchode z domu vypne všetky svetlá, vypne nepotrebné zásuvky zníži teplotu v miestnostiach, skontroluje či sú okná a žalúzie zatvorené. Jedným klikom, Vám vyčarí svetelnú romantickú atmosféru alebo pripraví Vašu obývačku na sledovanie obľúbeného seriálu. Vy sa len pohodlne usadíte a oddychujete. Ak nie ste doma, všetko máte pod kontrolou kdekoľvek ste vo svete.

CHCEM SA DOZVEDIEŤ VIAC O SMART HOME